Foto: Kurir televizija

PORTAL KURIR ZDRAVLJE PRUŽA MNOŠTVO DRAGOCENIH INFORMACIJA! UREDNICA: Svaki dan najnovije vesti uz konsultacije sa stručnjacima

Čitaoci Kurira, kao i oni koji prate sve naše platforme, ne preskaču tekstove koji se odnose na zdravlje. Od nedavno je sve to na jednom mestu, gde će naši čitaoci kroz ozbiljan pristup i relevantne sagovornike moći da se informišu o aktuelnim temama iz zdravstva, da dobiju stručne savete, ali i da pročitaju dirljive ispovesti onih koji su uspeli da pobede najteže bolesti i da nastave dalje jači nego ikad.

Vesti
> 16:35h

O tome šta se sve može pronaći na portalu "Kurir zdravlje", koji je svoje prve tekstove objavio 28. avgusta, govorila je u emisiji Pusl Srbije Violeta Nedeljković, urednica portala Kurir zdravlje.

- Čini mi se da je našim čitaocima sve podjednako interesantno. Možda malo iskaču te takozvane žive priče tj. ispovesti ljudi koju su nažalost imali različite zdravstvene probleme. Oni nam u našoj podkategoriji "Tvoja priča" otvoreno pričaju o tome s kojim su se sve izazovima i iskušenjima sretali na svom putu ka ozdravljenju - rekla je Nedeljković.

Ona kaže da su baš danas pričali sa Sonjom Teodorović, mamom malog Lava koji je prvi dobio skupu terapiju za spinalnu mišićnu atrofiju, i da im je ona rekla kako se njen sin oseća 15 dana nakon što je primio terapiju.

- Na sreću Lav je dosta bolje, igra se, nema nus pojava terapije i nadamo se da će se njegovo stanje uskoro dodatno poboljšati - istakla je Nedeljković i upozorila na sve opasnosti lečenja na internetu:

Violeta Nedeljković, urednica KurirZdravljafoto: Privatna Arhiva

- Doktor gugl nipošto! Upravo smo mi zbog toga tu i želimo da našim čitaocima zajedno sa najrelevantnijim stručnjacima damo odgovore na sve teme koje ih zanimaju. Trudićemo se da im svakog dana donesemo sve što je najnovije u oblasti zdravlja, pogotovo mentalnog zdravlja, koje je danas, čini mi se, najviše ugroženo. U našoj podkategoriji "Zdravlje" nastojaćemo da edukujemo čitaoce o tome kako da čuvaju svoje zdravlje dok ga imaju i kako da ga unaprede. Tu je i podkategorija "Bolesti" čiji je sadržaj baziran na informacijama o različitim bolestima, njihovim simptomima, dijagnozi i lečenju. I ono što želim da naglasim jeste da ćemo stalno podsećati na značaj prevencije - rekla je urednica KurirZdravlja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: