VAŽNO! Ova 2 proizvoda u Srbiji nikad nisu povučena s tržišta: Ovo je prava istina o njihovom kvalitetu

Shutterstock

Dva proizvoda koja nisu povlačena sa tržišta

Sve češće smo u prilici da svedočimo povlačenju proizvoda sa tržišta zbog svoje nebezbednosti ili nedovoljnog kvaliteta. Svedočili smo tome kad je reč o hrani, ali i nameštaju. Iako se upozorenja o povlačenju proizvoda s tržišta nekad panično rašire u javnosti, niko nikad nije razmišljao o proizvodima koji nikad nisu bili povučeni - koji su bezbedni i kvalitetni godinama, u kontinuitetu.

Reč je o toalet-papiru i ubrusu koje proizvodi renomirani proizvođač Perfex. Perfex ima najsavremenije pogone koji prave papire isključivo od čiste celuloze. U njegovim proizvodima nema recikliranog papira ni u tragovima. Poznato je da su na površini recikliranih papira pronađene hemikalije koje se lako nakupljaju u ljudskom organizmu, a teško izlučuju. Nazvane su "večite hemikalije" jer ih je gotovo nemoguće izbaciti iz organizma, a prave razne zdravstvene probleme, uglavnom utičući na nesmetani rad žlezda.

Čak i neki svetski veliki brendovi, koji su masovno dostupni, u srednjim slojevima svojih toalet-papira imaju reciklažu, ali ne i Perfex!

Redovne kontrole kvaliteta i ispunjavanje standarda koji su izuzetno strogi poput IFS (International Food Standard) svedoče o tome da su Perfexovi toalet-papiri i ubrusi godinama u samom vrhu kvaliteta i apsolutno nikada nisu povlačeni s tržišta.

Posebno se ističu premium proizvodi ovog brenda kao što je ubrus Professional koji potpuno menja krpu - pravi se od celuloze od eukaliptusa koja je supermoćna sirovina.

On je odličan za ribanje stakla, za upotrebu u kuhinji...

Pored ubrusa, premium toalet-papir Cotton Like, koji ima tri sloja, i sva 3 od celuloze, ističe se svojom izdržljivošću i dugotrajnom rolnom zbog više namotaja papira. Ove rolne su poznate i van granica naše zemlje, posebno jer su izuzetno udobne i bezbedne i za one sa osetljivom kožom, kao što su naši najmlađi.

Promo