POVEĆALA GRUDI 13 PUTA I PONOSNO ŠETA POPRSJE: Ne brine ni što je lekari UPOZORAVAJU da hitno prestane s PLASTIČNIM OPERACIJAMA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ŠOKANTNO VELIKE GRUDI

POVEĆALA GRUDI 13 PUTA I PONOSNO ŠETA POPRSJE: Ne brine ni što je lekari UPOZORAVAJU da hitno prestane s PLASTIČNIM OPERACIJAMA

Pop kultura -

Britanska starleta Kejti Prajs trenutno se odmara na Tajlandu, gde ponosno ističe svoje bujne atribute, koji su rezultat brojnih estetskih operacija i zahvata, a kojima je već zabrinula i svoje najbliže.

Paparaci su Kejti uhvatili u trenucima opuštanja pored bazena na kojem je uživala u bikiniju, čiji je gornji deo jedva pokrio raskošne grudi koje je dosad povećala čak 13 puta. Tom odlukom je užasnula svoju porodicu, a iako joj estetske operacije nisu strane, jedan vodeći hirurg izrazio je zabrinutost zbog njenog zdravlja i velikog opterećenja tela i organizma.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nagrađivani doktor Aleks Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi nijednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Kejti imala i javno ju je pozvao da se odmori i da svom telu da vremena da zaceli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to može biti stresnije za telo. Mi kao hirurzi imamo odgovornost da budemo iskreni prema pacijentima i kažemo isplati li se operacija zaista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na telu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operiše i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Aleks.

Kejti je na odmoru očito odlučila da zaboravi da joj preti zatvorska kazna zbog niza prekršaja za volanom i nakon što joj je vozačka dozvola bila oduzeta šest puta.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Problematičnu zvezdu, kojoj je vozačka dosad oduzeta već šest puta, policija je uhvatila dok je u BMW-u vozila brzinom iznad dozvoljene u blizini svoje vile u Horšamu u zapadnom Saseksu. Prekršaj se dogodio u septembru prošle godine, samo 11 dana pre nego što se slupala autom i hitno je prevezena u bolnicu, a mediji su tada pisali kako joj je nivo alkohola u krvi bila dvostruko viša od zakonske granice, te je uz to bila i pozitivna na kokain.

Tada je izbegla zatvor i dobila je uslovnu kaznu od 16 nedelja jer se prijavila u centar za rehabilitaciju.

Kejti je i ranije imala problema sa zakonom, pa je u oktobru 2019. godine dobila zabranu vožnje na 18 meseci jer nije obavestila policiju ko je vozio njen roze Range Rover tokom nesreće u jugoistočnom delu Londona. Zabrana je još bila na snazi kada je Prajs slupala svoj BMW u septembru 2021. godine, kao i za vreme navodnog prekršaja prekoračenja brzine, zbog kojeg sada ide na sud.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Još neki od njenih ranijih prekršaja uključuju bežanje policiji, korišćenje mobilnog tokom vožnje i neplaćanje kazni. Okružna sudija Amanda Keli na ranijem suđenju zaključila je kako Kejti misli da je iznad zakona, te je dodala i da je zapisnik njenih saobraćajnih prekršaja jedan od najgorih koje je videla.

Prajs je zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta, ali nijednom nije bila u zatvoru, što bi uskoro moglo da se promeni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31

JEZIVO! KESASTE USNE KOBASIČASTOG OBLIKA: Prilikom vađenja silikona odlazi i deo tkiva (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track