„Lepa&Srećna” Konferencija „Zdravlje žena Srbije” pod pokroviteljstvom „Dunav osiguranja”
Foto: Promo

„Lepa&Srećna” Konferencija „Zdravlje žena Srbije” pod pokroviteljstvom „Dunav osiguranja”

Zdravlje -

NEGOVANA ŽENA – ZDRAVA ŽENA

Godišnja konferencija magazina „Lepa&Srećna”, koja se održava 17. oktobra, ovoga puta posvećena je lepoti žene spolja i iznutra

Vrhunski strućnjaci govoriće o najnovijim trendovima iz oblasti estetske medicine, plastikozmetike, nutricionizma... Skin care & Make up, priprema za šminku i rutina šminkanja, lepota koja dolazi iznutra i estetska korekcija – teme su panela ovogodišnje konfrencije magazina „Lepa&Srećna”.

Lepa i Srećna
foto: Promo

Dermataolozi, specijalisti medicinske estetike i profesionalni šminkeri biće učesnici prvog panela na kome će govoriti o pripremi i postupku šminkanja, o zdravlju i mlade i zrele kože, kao i o ritualima nege važnim za svaku devojku i ženu.

Na koji način se može raditi i na spoljašnjoj i na unutrašnjoj lepoti, otkriće učesnici drugog panela, stručnjaci za ishranu sa Harvarda, kao i naši vodeći nutricionisti i fitnes instruktori.

Koliko su zdrava, uravnotežena ishrana i suplementacija značajne za opšte zdravlje, koliko fizička aktivnost i nega duha i tela utiču na izgled kože i na opšte zdravlje i koliko je osiguranje zdravlja žena važno – teme su kojima će se baviti stručnjaci iz različitih oblasti i pritom odgovarati na pitanja iz publike.

Budući da estetska hirurgija nikada nije bila popularnija kao što ni predrasude o njoj nikada nisu bile veće, učesnici tećeg panela govoriće o pravom vremenu za eventualne estetske korekcije, najnovijim trendovima iz te oblasti, o tome zašto su mišljenja o ovoj grani hirurgije i dalje podeljena... Svoje stavove izneće doktori estetske medicine iz sveta, plastični hirurzi, poznate ličnosti, psihijatri...

Konferencija „Zdravlje žena Srbije” pod pokroviteljstvom Kompanije „Dunav osiguranje” održaće se 17. oktobra u beogradskom hotelu „Mona Plaza”, Cara Uroša 62-64.

Konferencija je za sve posetioce besplatna i možete se prijaviti na link:

https://docs.google.com/forms/d/1on0DwrNiN8PQrfahElmQDzKeNoVRZ1e7H9eS2a3em1c/viewform?edit_requested=true

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track