DR. MAX OTVORIO SVOJU 300. APOTEKU U SRBIJI!
Foto: Promo

DR. MAX OTVORIO SVOJU 300. APOTEKU U SRBIJI!

Zdravlje -

Dr. Max, drugi najveći lanac apoteka u Srbiji, a prvi u Centralno-istočnoj Evropi, otvorio je danas svoj četvrti Super Dr. Max u Tržnom Centru BIG u Novom Sadu. Super Dr. Max je potpuno novi koncept apoteka koji se značajno razlikuje od standardne apoteke kako zbog širine asortimana tako i dodatnih savetovališta, zbog čega opravdano nosi naziv Super Dr. Max - Više od apoteke!

Dr. Max
foto: Promo

"Ponosni smo što smo prvi izbor potrošača u oblasti zdravlja i nege. Saradnja sa brendom Lady B bila je odličan izbor jer je to kvalitetan novi brend na tržištu čiji je cilj da se kupci osećaju dobro, a pravi je primer ponude koju imamo u našim Super DR.MAX objektima. Naši ‘Super DR. MAX’ objekti nalaze se na pažljivo odabranim lokacijama gde osim farmaceutskih proizvoda ima i onoga što biste inače pronašli u drogeriji, prodavnici dečije opreme, ali i prodavnicama hrane specijalne namene. Sledeće nedelje otvorićemo i peti objekat ove vrste u Boru, a planiramo da u naredne dve godine broj naših apoteka poraste na 500", istakao je na otvaranju CEO DR. MAX Srbija, Daniel Shull.

Dr. Max
foto: Promo

Poseban gost na otvaranju bila je Lepa Brena koja je predstavila svoj brend čarapa Lady B koji će moći da se kupi u Super Dr. Max apotekama. Brenine čarape, stvorene s ciljem da prekriju ženske nedostatke i da noge u njima izgledaju besprekorno, će moći da se kupe u Super Dr. Max objektima.

„Želeli smo da brend Lady B bude dostupan svim ženama koje vode računa o svojoj lepoti i zdravlju. ‘Super DR. MAX’ ima isti cilj i zato smo odlučili da sarađujemo sa njima i da Lady B bude sastavni deo njihovog asortimana. Zato smo danas tu na naše veliko zadovoljstvo da ih podržimo na otvaranju novog objekta u Novom Sadu", rekla je Brena predstavljajući svoj brend posetiocima na otvaranju SUPER DR.MAX u Novom Sadu.

Dr. Max
foto: Promo

Dr. Max apoteka je deo Dr. Max Grupe koja posluje u 8 zemalja, dok je kao međunarodni lanac apoteka prisutna u 6 zemalja. Trenutna mreža broji oko 2.600 apoteka, što čini Dr. Max najdinamičnijim i najvećim lancem apoteka u centralno - istočnoj Evropi.

Dr. Max je postao sinonim dobrog odnosa kvaliteta, pružene usluge i cene. U Srbiji Dr. Max apoteke posluju od 2017. godine i u okviru mreže je 300 apoteka širom Srbije.

Dr. Max
foto: Promo

Apoteke Dr. Max su dobro poznate, naročito po vrhunskoj i kvalitetnoj usluzi, kao i po povoljnostima koje nude. Sada je pravi trenutak da se svi Novosađani upoznaju i sa Super Dr. Max formatom i da posete Super Dr.Max u tržnom centru BIG u Novom Sadu i potvrde da je stvarno više od apoteke.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track