MUČE VAS URASLI NOKTI? Na OVAJ jednostavan način olakšajte bol i rešite problem!
Foto: TGPhoto / Alamy / Alamy / Profimedia

MUČE VAS URASLI NOKTI? Na OVAJ jednostavan način olakšajte bol i rešite problem!

Zdravlje -

Oni koji muku muče sa uraslim noktima vrlo dobro znaju kako to može da bude neprijatno. Pogotovo u zatvorenoj obući ta bol može da bude neizdrživa. Plašite se i da odete kod kozmetičara, a ne usuđejete se sami da iseče nokat. Sada ipak postoji rešenje, a sve to možete kod kuće da uradite. Nabavite ulje za urasle nokte i otarasite se bola i ovog neprijatnog problema!

Online kupovina
foto: Promo

Ulje za urasle nokte pruža bogatu ishranu noktima, a time pomaže pri poboljšanju nepravilnosti, promeni boje i pojave uraslih noktiju. Nakon korišćenja, nokti će postepeno povratiti glatki sjaj. Ulje ublažava bol, dezinfikuje i omekšava nokte na nožnim prstima.

Koje su funkcionalnosti ovog ulja:

  • Poboljšava zdravlje noktiju: Tretman za omekšavanje noktiju pomaže omekšavanju ukorenjenih noktiju i tkiva žuljeva, sprečava urastanje noktiju, olakšava skraćivanje i podržava zdravo obnavljanje i ispravljanje noktiju.
  • Podstiče brže zarastanje: Silikonski čepovi za prste štite nokte od žuljeva, plikova i iritacija prilikom hodanja. Ovi čepovi olakšavaju noktima da se oporave nakon uklanjanja nokta ili korišćenja sredstava za uklanjanje uraslih noktiju.
  • Pogodno za kućnu upotrebu: Jednostavno nanesite kapljice na zahvaćeni prst sa aplikatorom svakodnevno dok nokat ne može lako da se ukloni i odseče. Kapljice omekšavaju i umiruju nokte za lako uklanjanje noktiju kod kuće.
  • Pogodno za sve uzraste: Efikasno ublažava bol od uraslih noktiju, sigurno je za nokte i neće izazvati dodatnu iritaciju. Koristi odabrane prirodne sastojke kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost za sve uzraste.
  • Može duboko popraviti oštećene nokte, omekšati kutikulu i nežno eksfolirati kožu, bez oštećenja površine noktiju, čuvajući ih u prirodnom, glatkom i zdravom sjaju.
Online kupovina
foto: Promo

Ulje za urasle nokte možete poručiti OVDE po ceni od 890 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja