ŽELITE NOKTE BEZ GLJIVICA: Neka budu sređeni i zdravi i ponosno ih pokažite – evo kako!
Foto: Valeriia Sivakova / Alamy / Alamy / Profimedia

ŽELITE NOKTE BEZ GLJIVICA: Neka budu sređeni i zdravi i ponosno ih pokažite – evo kako!

Zdravlje -

Nije važno da li se približavaju sunčani dani pa samo tada želite da imate sređene nokte na nogama, već brinite o njima na vreme. Naravno da estetski nije lepo kada vidite gljivice na noktima, ali je bitnije što nije ni zdravo i samim tim ovaj problem morate rešiti kako se ne bi pogoršalo. Vodite računa o higijeni i nabavite sprej protiv gljivica!

Ovaj inovativni sprej formulisan je da efikasno suzbija rast bakterija i uklanja gljivice, pružajući vam zdrave nokte!

Hangar
foto: Promo

Ključne prednosti ovog spreja su da sprečava ponovni rast bakterija, jer ovaj tretman deluje kao štit koji omogućava zdrav rast noktiju. Pored toga uklanja gljivice jer je formulisan sa ekstraktom zove i efikasno rešava probleme poput atrofije, grubosti, zadebljanja, cepanja, žutila i perutanja izazvanih gljivičnom infekcijom. Zatim podstiče zdrav rast noktiju redovnom upotrebnom ovog spreja.

Uputstva za efikasno rešavanje gljivica na noktima i stopalima:

Korak 1: Čišćenje stopala ili ruku

Prvi korak ka rešenju problema sa gljivicama je temeljno čišćenje. Operite stopala ili ruke (u zavisnosti gde se nalaze gljivice) u toploj vodi. Ova procedura pomaže u otvaranju pora i pripremi za sledeće korake tretmana. Nakon pranja, nežno obrišite peškirom.

Korak 2: Turpijanje nokta (samo za probleme sa noktima)

Ako imate problema sa gljivicom na noktima, pređite na ovaj korak. Blago isturpijajte vrh nokta turpijom, koliko god je to moguće. Ovo pomaže u uklanjanju površinskih slojeva nokta gde se gljivice mogu zadržavati.

Korak 3: Upotreba spreja protiv gljivica

Pažljivo poprskajte sprej protiv gljivica na problematičnu površinu. Ovaj korak je ključan za direktno ciljanje gljivica na noktima i stopalima. Osigurajte ravnomerno nanošenje spreja kako bi se obezbedila efikasna pokrivenost.

Korak 4: Redovno ponavljanje tretmana

Nastavite sa primenom ovog procesa jednom ili dva puta dnevno tokom naredne dve sedmice, ili dok ne primetite poboljšanja. Kontinuirana primena tretmana ključna je za potpuno uklanjanje gljivica. Budite dosledni kako biste postigli optimalne rezultate.

Neka naš tretman bude ključ vaših zdravih noktiju i stopala. Naručite ga odmah OVDE po ceni od 790 rsd i rešite se neželjenih problema! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Hangar
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track