ŽELITE ZDRAVU KOŽU I NOKTE? Rešite se gljivica i ekcema na OVAJ način!
Foto: observer / Alamy / Alamy / Profimedia

ŽELITE ZDRAVU KOŽU I NOKTE? Rešite se gljivica i ekcema na OVAJ način!

Zdravlje -

Često se kod mnogih javlja problem ekcema gde delovi kože postaju upaljeni, popucali i iziritirani. Potrebno je sprečiti širenje i veće probleme. Veoma je moguće i da se jave gljivične infekcije ukoliko problem ne tretirate na vreme. Zato što pre počnite sa rešavanjem problema, a u tome može da vam pomogne Fungapure krema!

Hangar
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Funga Pure naručite klikom OVDE po od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Ukoliko naručite dve kreme, treću dobijete na poklon i to sve po ceni od 7.960 rsd. Ako naručite 3 kreme, dve dobijete grati i to po ceni od 11.940 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track