PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice
Foto: Bojana Velimirović

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice

Zdravlje -

„Sa pulsom život počinje, a kada puls nestane život prestaje“ prof.dr Siniša Pavlović

Beograd, Srbija i region dobili su još jedan Kardiološki centar PULS, koji se nalazi na novoj ekskluzivnoj lokaciji na Dedinju, u ulici Neznanog junaka 15. PULS je jedina privatna zdravstvena ustanova u našoj zemlji specijalizovana za dijagnostiku i lečenje kardiovaskularnih bolesti, poznata po svetskom nivou medicinske usluge, inovativnom holandskom modelu, tako da pacijenti kompletnu dijagnozu dobijaju za samo 2 sata, bez suvišnih pregleda i gubljenja vremena i novca, uz ljudski i topao odnos lekara i medicinskog osoblja.

Vrlo brzo, već nakon tri godine od osnivanja 2021. godine, pacijenti su prepoznali kvalitet, posvećenost i stručnost tima PULS kardiološkog centra, vezali su se za ovu ustanovu i to je bio glavni motiv da se PULS proširi i pokrene Bolnicu za internu medicinu PULS kardiološki centar Dedinje.

Kardiološki centar PULS
foto: Bojana Velimirović

Novi Kardiološki centar PULS Dedinje i Dijagnostički centar PULS GO 18. aprila je otvorio kardiolog dr Igor Tulevski, osnivač Kardioloških centara Holandije i PULS-a, koji je tom prilikom izjavio: „Nova lokacija nije samo prostor za medicinske usluge. To je okruženje koje je pažljivo osmišljeno kako bismo pružili najbolju moguću brigu o vašem srcu. Proširili smo i tim lekara i okupili zaista najbolje kardiologe koje ima ova zemlja, od kojih su mnogi profesori univerziteta, akademici, lekari internacionalne reputacije i iskustva. Centar se prostire na modernih 400 kvadratnih metara i opremljen je medicinskom tehnologijom poslednje generacije. Naš tim stručnih kardiologa, medicinskih sestara i tehničara raduje se što će dosadašnjim i budućim pacijentima pružiti vrhunsku negu na impresivnoj novoj lokaciji.“

Kardiološki centar PULS
foto: Bojana Velimirović

Pored kardiološke nege, u okviru PULSA na Dedinju otvoreno je i specijalno odeljenje PULS GO, koje, pored najboljih kardiologa, okuplja i vrhunske endokrinologe, pedijatre, gastroentrologe, neurologe, psihijatre, pulmologe, urologe, nefrologe, opšte hirurge, vaskularne hirurge, radiologe, ortopede, lekare opšte prakse, a među kojima su kardiolozi akademik Miodrag Ostojić, prof.dr Siniša Pavlović, prof.dr Branko Beleslin, dr Goran Popović, dr Svetislav Mališić, dr Aleksandar Cicović. Pacijenti od sada mogu dobiti kompletnu dijagnostiku, sve preglede, terapiju i intervencije na jednom mestu.

Svečanom otvaranju prisustvovale su i brojne poznate ličnosti, koji su korisnici usluga PULSA, a među kojima su bili: Jelena Gavrilović – glumica, Milica Dabović – košarkašica, Zoe Kida – pevačica, Petar Jakšić – vaterpolista, Jovana Radonjić – vaterpolistkinja, Dragana Ivković – trener ženske Vaterpolo reprezentacije Srbije, Marina Radivojša – voditeljka.

Kardiološki centar PULS
foto: Bojana Velimirović

PULS Dedinje i PULS Go su rezultat srpsko-holandske saradnje i jedinstveni primer kako se na najbolji način kombinuje znanje domaćih stručnjaka i jedne od najrazvijenijih službi za kardiološko lečenje u svetu Kardiološkog centra Holandija.

1 / 5 Foto: Bojana Velimirović

Otvaranjem još jednog PULS kardiološkog i dijagnostičkog centra stvoreni su svi uslovi da pacijenti brzo i lako provere i leče svoje zdravstveno stanje na jednom mestu, a sve potrebne informacije mogu pronaći na sajtu pulskardioloskicentar.rs i pulsgo.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja