DA MOZAK FUNKCIONIŠE KAO SAT: Šta da uradite za bolju memoriju i koncentraciju?
Foto: Profimedia

DA MOZAK FUNKCIONIŠE KAO SAT: Šta da uradite za bolju memoriju i koncentraciju?

Zdravlje -

Često vam se dešava da zaboravljate i zbog toga ne funkcionišete kako treba. Kao i za vaš organizam, tako je i za vaš mozak potrebno dodatnih vitamina za normalno funkcionisanje. Želite da poboljšate koncentraciju i memoriju? Sve što je potrebno da dodatno negujete svoj jeste jeste Dr. Viton - Magnezan Neuro!

Hangar.rs
foto: Promo

Magnezan neuro je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. On podstiče pravilno funkcionisanje mozga doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Zdrav nervni sistem omogućava nam da vratimo harmoniju i ravnotežu svim čulima.

Magnezan neuro:

  • Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije,
  • Optimizuje nivo magnezijuma u mozgu,
  • Održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga,
  • Sprečava poremećaje važnih kanala odgovornih za međućeliju signalizacija u mozgu,
  • Poboljšava memoriju i koncentraciju,
  • Najbolja prevencija od demencije i Alchajmerove bolesti!

Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih i 600 enzimskih reakcija u telu. Magnezan neuro je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbuje, pomažući pri održavanju sinaptičkih veza između moždanih ćelija i sprečavajući poremećaje važnih kanala odgovornih za međućelijsku signalizaciju u mozgu.

Korišćenje Magnezan Neuro za anksioznost i stres su značajne, ali nažalost čak 75% nas ima nedostatak magnezijuma kao neophodnog minerala, takođe i svih aminokiselina, vitamina, antioksidanata i ginko bilobe neophodnih za pravilnu aktivnost mozga. Magnezijum je esencijalni mineral koji ima tako izvanredna svojstva u pogledu anksioznosti i stresa da ga zovu “moćna prirodna antistres terapija”. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.300 rsd.

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track