POSETE TOALETU SU ČESTE, HITNE, UKLJUČUJUĆI I NOĆNO USTAJANJE? PROVERITE PROSTATU!
Foto: Promo

POSETE TOALETU SU ČESTE, HITNE, UKLJUČUJUĆI I NOĆNO USTAJANJE? PROVERITE PROSTATU!

Zdravlje -

Uvećana prostata otežava mokrenje u različitom stepenu – kod jednih muškaraca je uvećanje beznačajno, a kod drugih – ozbiljno, jer se može desiti da implicira čak i blokadu mokrenja.

Problemi započinju uglavnom posle pedesete godine i preventivni pregled je jedini način da se otkriju i reše na vreme. Jedan sat izdvojen za pregled je dovoljan za sigurnost muškaraca u narednih godinu dana.

Konsultacija sa urologom se preporučuje u slučaju:

- jakih nagona za uriniranje, ali male količine urina

- ustajanja noću

- prisustva krvi u urinu

- peckanja prilikom uriniranja

- bola tokom seksulanog odnosa

- karcinoma prostate u porodici

Uopšteno, lečenje prostate se sprovodi kombinacijom medikamenata, koji stimulišu rad mokraćne bešike za jačiji mlaz prilikom mokrenja. Ali, oni ne mogu uticati na rast tkiva. Što je tkivo veće, to su tegobe izraženije. Dolazi se do toga da je operacija prostate jedino rešenje.

Tulijum laser 200 vati je laserski sistem sa vodećim tehničkim pokazateljima i besprekornim postoperativnim rezultatima. Laserska procedura, bez obzira na veličinu prostate, se odvija bez krvarenja i ne zahteva upotrebu skalpela. Deluje direktno na žlezdu, bez rizika od probijanja kapsule prostate ili oštečenja susednog tkiva. Sa veoma finim laserskim vlaknom se prolazi kroz mokračni kanal. Pri dosezanju prostatne žlezde kroz dodatu energiju, tkivo prostate se zagreva i precizno se isparava milimetar po milimetar.

Pacijent se otpušta već sledećeg dana. Uspostavlja se normalno mokrenje, sa jakim i bistrim mlazom.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji I Bugarskoj, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

Lasermed
foto: Promo

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track