Poremećaji urinarnog sistema su glavni razlog za konsultaciju sa urologom. Nakon 50. godine čest su problem kod muškaraca. Pregledom se uglavnom potvrđuje najrasprostranjenije stanje – hiperplazija /adenom/ prostate. Najbolji izbor za lečenje je laserska operacija prostate.

Za 11 godina koliko postojimo, hiljade muškaraca rešilo je svoje probleme sa mokrenjem zahvaljujući specijalistima Laser Meda. Sa najmoćnijim i najpreciznijim laserskim sistemom Tulijumom od 200 vati uvećano tkivo prostate se isparava i mokrenje se normalizuje. Ova savremena tehnologija brzo je postala omiljena zbog svojih odličnih rezultata.

Uvećanje prostate kao rezultat starenja je karakteristična osobina prostate. Strada više od polovine muškaraca izmađu 60-75 godine i oko 90% muškaraca starijih od 80 godina. Iako je normalna prostata veličine kestena, ima muškaraca kod kojih ona premašuje normu za 4-5 puta, pa čak i 8 puta – što znači da tkivo okružuje bešiku i kanal i remeti njihovo normalno funkcionisanje vezano za izbacivanje uskladištenog urina. Tako nastaju i ozbiljni problemi sa mokrenjem: otežano mokrenje, posebno početak mokrenja i nemogućnost potpunog pražnjenja bešike. Pored toga, javljaju se:mnogobrojna noćna ustajanja, slab mlaz, mokrenje u kapima, učestalo mokrenje.

Laserska hirurgija prostate otvorila je novu stranicu u lečenju koje je minimalno invazivno i minimalno traumatično. Omogućila je svakom muškarcu da reši svoj problem – bez obzira na veličinu prostate ili prisustvo pratećih bolesti. Intervencija se izvodi laserskim vlaknom koje prolazi kroz mokraćni kanal i stiže do prostate. Tu, energijom koju emituje, tkivo isparava do same kapsule i na taj način se kanal oslobađa i mokrenje je ponovo nesmetano, kao u mladosti.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumorski marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo