IMATE BOLOVE U UŠIMA? Na efikasan i prirodan način rešite ovaj problem!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

IMATE BOLOVE U UŠIMA? Na efikasan i prirodan način rešite ovaj problem!

Zdravlje -

Iako mislite da ste do sada pravilno čistili uši, ipak se zapitajte još jednom. Nepravilnim čišćenjem samo još više možete da zapušite uši, a samim tim da dovedete i do toga da vas boli. Ako koristite štapiće, trudite se da ih ne gurate duboko u ušni kanal. Ono što je je većina počela da koristi jesu sveće!

Prirodne sveće za čišćenje ušiju predstavljaju autentičan, nenametljiv pristup koji ne samo da može olakšati bolne efekte hroničnih glavobolja, stanja sinusa, alergija, vrtoglavice, već i pomoći u prevenciji manjeg gubitka sluha usled prekomernog nakupljanja ušne masti.

Sveće za uši su višenamenski proizvod koji se može koristiti za ublažavanje različitih simptoma, uključujući jednostavne bolove u uhu, infekcije sinusa, pritisak u sinusima, tegobe sinusitisa, oslobađanje blokirane energije, oslobađanje tačaka pritiska od napetosti i opšte pružanje umirujuće opuštajuće terapije.

Hangar.rs
foto: PRomo

Ova drevna terapija ima dugu istoriju, praktikovali su je stari Egipćani, Tibetanci, Maje, Kinezi, Indijci i mnogi drugi. Tradicionalno su je primenjivale velike vođe, ratnici, a i sam vrh vlasti.

U paketu dobijate 10 komada sveća, kartončiće za zaštitu od kapanja i štapiće za uši.

Kako koristiti sveće za čišćenje uha:

  1. Priprema prostora: Obezbedite optimalnu temperaturu i osvetljenje. Opustite se uz umirujuću muziku.
  2. Priprema opreme: Položite sveće za uši, malu posudu s vodom, ogledalo, upaljač ili šibice.
  3. Pronalaženje položaja: Lezite udobno, naslonite glavu i nagnite je u jednu stranu.
  4. Postavljanje sveće: Stavite sveću u otvor uha uz pomoć adaptera. Možete koristiti aluminijumsku foliju kako biste sprečili padanje pepela.
  5. Paljenje sveće: Paljenjem sveće stvara se blagi vakuumski efekat i omekšava vosak u uhu. Postupak traje 10-12 minuta.
  6. Završetak tretmana: Izvadite sveću čim plamen dosegne obeleženu liniju i ugasite je u čaši vode.
Hangar.rs
foto: PRomo

Isprobajte tradicionalnu terapiju sa svećama za čišćenje ušiju i doživite holistički pristup očuvanju zdravlja uha. Uživajte u prirodnom iskustvu koje je kroz vekove koristilo mnogo kultura širom sveta.

OVDE ih možete poručiti po ceni od 1.190 rsd, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track