INFLUENSERKA PREMINULA U KAMPU ZA MRŠAVLJENJE! Htela da smrša 90 KG: Osoblje odbilo da preda snimke iz trenutka kad je umrla!
Foto: Shutterstock

TUGA

INFLUENSERKA PREMINULA U KAMPU ZA MRŠAVLJENJE! Htela da smrša 90 KG: Osoblje odbilo da preda snimke iz trenutka kad je umrla!

Fitnes -

Cuihua koja je imala samo 21 godinu, preminula je u subotu, sudeći po objavi koju je postavila njena porodica. Kako je ranije pričala, influenserka je za dva meseca izgubila 26 kilograma, a zatim još 10 kilograma u narednih šest meseci. Prema daljim navodima, njen cilj bio je da u kampu izgubi nešto više od 90 kilograma.

Ona je, navodno, boravila u kampu zatvorenog tipa gde se svakodnevno fokusirala na fitnes i vežbe. Takođe je imala stroge dijete i naporne vežbe, koji je trebalo da joj omoguće lakši gubitak kilograma.

Mršavljenje
foto: Profimedia / Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy /

Influenserka se redovno i snimala kako vežba i snimke delila sa svojim pratiocima na kineskoj verziji mreže TikTok, na kojoj je imala blizu 10.000 pratilaca.

- Hvala svima na podršci i ljubavi prema Cuihui. Naše dete je otišlo u raj, a mi još uvek procesuiramo sve ovo. Nadamo se da zlonamerni pojedinci neće biti zavedeni od strane zlonamernih pojedinaca za svoju zabavu, što bi moglo da naškodi roditeljima i porodici. Neka naše dete počiva u miru, hvala! - poruka je na kineskom.

Mediji su preneli da je ova influenserka često morala u kampu da vežba i duplo više i ponavlja neke vežbe uveče kako bi ih snimala, što je za nju bilo veoma naporno, a navodi se i da je na nekoliko poslednjih snimaka izgledala „prilično umorno i nezadovoljno“.

mršavljenje, obrok
foto: Shutterstock

Kako je njena porodica tvrdila, iz kampa u kom je boravila su odbili da predaju nadzorne kamere i snimke nastale u trenutku njene smrti, što je izazvalo negodovanje javnosti i postavilo pitanje o odgovornosti za smrt ove mlade devojke.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:13

ZDRAV ROLAT BEZ BRAŠNA! Influenserka Rosićka podelila recept u najgledanijem kulinarskom TV šou programu Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track