SVI MISLE DA JE PRIRODNA LEPOTICA, A ISTINA JE DA ŽALI ZBOG SVEGA ŠTO JE URADILA: Evo kako je Margo Robi postigla Barbi izgled!
Foto: Profimedia

PRELEPA JE

SVI MISLE DA JE PRIRODNA LEPOTICA, A ISTINA JE DA ŽALI ZBOG SVEGA ŠTO JE URADILA: Evo kako je Margo Robi postigla Barbi izgled!

Lepota -

Margot Robi se smatra jednom od prirodnih lepotica Holivuda, ali malo ko zna da je transformisala svoj izgled kako bi se uklopila u filmsku industriju, zbog čega danas žali, jer njen talenat ostaje neprimećen pored njene impresivne privlačnosti. I pre bilo kakvih intervencij koje je uradila, bila je lepa. Takođe, ženska lica postaju prirodno više strukturirana kako prelazimo iz tinejdžera u odraslu osobu.

Potrebno je mnogo rada da biste bili Barbi. U nedavnom postu na Instagramu, influenserka kozmetičkih procedura Dana Omari Harel ponovila je svoju tvrdnju od pre skoro godinu dana da je Margot Robi, zvezda u filmu "Barbi" Grete Gervig, navodno prošla kroz ogromnu transformaciju da bi ličila na slavnu lutku.

Na pitanje Sifata Hajdera ko je njena omiljena transformacija slavne ličnosti, Harel je odmah spomenula Robi. Ali Harel tu ne misli ništa loše, rekavši da glumica „i dalje izgleda prirodno“ zbog „neverovatnog rada“. Ona čak počinje svoj natpis koji se odnosi na „uvek prelepu Margot Robi“. Uz pružanje mnogih uporednih, nekada i sadašnjih njenih slika, Harel takođe iscrpno navodi, u naslovu posta, sve za šta veruje da je glumica uradila tokom godina da bi postigla svoj trenutni Barbi izgled. Stručnjakinja je uverena da je nešto urađeno da se „malo promeni njen oblik očiju“.

- Radila je gornji deo lica (naročito uklanjanje masnoće ispod obrva), filer ispod očiju ili drugo povećanje, minimalno podizanje obrva, povećanje obraza, uklanjanje bukalne masnoće, filer za usne, operaciju nosa koja je istanjila vrh i smanjila širinu njenih nozdrva - rekla je.

Margo Robi
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Uklanjanje bukalne masnoće je postupak koji se radi za stanjivanje obraza, posebno u udubljenjima obraza. Harel je nastavila da veruje da je „malo volumena“ dodato „bradi jer je njena brada sada duža“. Štedljiva upotreba botoksa takođe nije isključena, „samo dovoljno da omekša, ali ne i da spreči normanu mimiku“.

I Lori Hil redovno analizira navodne transformacije slavnih na svom jutjub kanalu. Njen najnoviji video se bavi tematikom šta ako je Robijev izgled prirodan, stvoren ili oboje. Poput Harel, Hil nije ovde da bi udarila na Margo zbog njenog novog izgleda, već obrazlaže zašto ona izgleda „izuzetno lepo“. U svom Instagram postu koji reklamira njen video s Margot, Hil je napisala: „Nova analiza jutjub selebriti; prelepa Margo Robi! Činilo se da je ovaj pogodio ljude.”

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track