KLOE KARDAŠIJAN O ISKUSTVU S RAKOM KOŽE: TV zvezdi uklonjen tumor s lica, nakon operacije objavila slike velikog OŽILJKA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

KLOE KARDAŠIJAN O ISKUSTVU S RAKOM KOŽE: TV zvezdi uklonjen tumor s lica, nakon operacije objavila slike velikog OŽILJKA

Tvoja priča -

Kloe Kardašijan (38)je na svom Instagram nalogu podelila svoje mučno iskustvo sa melanomom. U iskrenom obraćanju svojim pratiocima, ona je hrabro govorila o svojoj borbi sa ovom bolešću koja je dovela do uklanjanja melanomske tačke na obrazu, ostavljajući za sobom primetnu brazdu na licu.

TV zvezda otkrila je zbog čega je do nedavno nosila zavoj na licu. Na selfiju u ogledalu posle kog nije bilo mesta za pogrešnu interpretaciju, poznata televizijska zvezda podelila je krupni plan svog obraza, pokazujući značajno udubljenje koje je posledica uklanjanje melanoma, piše magazin Hola.com.

Kaže da je imala „malu izbočinu“ na obrazu. Nakon što nije nestala, odlučila je da uradi biopsiju kod dva doktora. Stručnjaci su predložili da odmah ide na operaciju uklanjanje tumora.

- Morali smo da uklonimo tumor sa mog obraza pa sam ostala sa udubljenjem - rekla je ona.

Kloe je nakon intervencije ostalo malo udubljenje koje je odlu;ila da ispuni kozmetičkim injekcijama
Kloe je nakon intervencije ostalo malo udubljenje koje je odlu;ila da ispuni kozmetičkim injekcijamafoto: Profimedia, Instagram/khloekardashian

Kloe je otkrila svoju odluku da nastalo udubljenje ispuni kozmetičkim injekcijama i da je to izbor koji je napravila nakon konsultacija sa svojim doktorom. Ona je istakla važnost strpljenja kako bi procedura bila potpuno medicinski bezbedna. Tada je izjavila:

- Nastavićete da viđate moje zavoje, a kada mi bude dozvoljeno, verovatno ćete videti ožiljak i udubljenje na mom obrazu od tumora koje se uklanja.

Nekada ni SPF faktor nije totalna zaštita

Kloe je sa 19 godina imala melanom na leđima i tada je uklonjen hiruškim putem.

- Ja sam neko ko nosi kremu za sunčanje svaki dan neizstavno, tako da niko nije izuzet od ovih stvari.

Kloe je posavetovala svoje pratioce da odmah posete lekara ako uoče bilo kakve promene na koži
Kloe je posavetovala svoje pratioce da odmah posete lekara ako uoče bilo kakve promene na kožifoto: Profimeida, Instagram/khloekardashian

Pre 7godina uklonjen joj je benigni mladež sa leđa

2016. otkrila je da je imala još jedan mladež - ovoga puta na grudima koji je biopsiran.

- Srećom, bilo je benigno - rekla je tada Kardašijan. Iako nisam imala problema godinama, želela sam da podelim svoje iskustvo sa vama, tako da ako primetite da nešto ne izgleda kako treba na vašoj koži, da odmah preduzmete mere i brinete o svom zdravlju - zaključila je Kloe.

Kloe je iskoristila svoju platformu sa 311 miliona prtilaca da ih podstakne da daju prioritet svom zdravlju. Naglasila je važnost godišnjih kontrola u cilju prevencije raka kože, ističući da nikada nije zamišljala da će njena mala mrlja dovesti do ove bolesti.

(kurir.rs/hola.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track