PRIČAJTE SA SANDROM BJELAC, PSIHOTERAPEUTOM: Magazin “Lepa&Srećna” 28. decembra nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”
Foto: Profimedia / Anastasia Vishnickaya / Alamy / Alamy /

NOVI IZAZOVI

PRIČAJTE SA SANDROM BJELAC, PSIHOTERAPEUTOM: Magazin “Lepa&Srećna” 28. decembra nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”

Vesti -

Našu zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo s novim gostom Sandrom Bjelac psihoterapeutom, koja će odgovarati na vaša pitanja.

Često čekamo početak nove nedelje, novog meseca, a posebno početak nove godine kako bismo započeli nešto novo. Odluke koje tada donosimo vezane su za zdraviju ishranu, treninge, edukaciju i porodicu.

Nekada smo previše ambiciozni, pa sebi postavljamo prevelike ciljeve. Nekada jednostavno naše novogodišnje odluke nisu dovoljno inspirativne. Kako se suočiti sa novim izazovima koji nas čekaju naredne godine, istrajati u donetim odlukama i održati početni elan, otkriće vam naša gošća Sandra Bjelac.

- Najčešća greška prilikom donošenja novogodišnjih odluka jeste preterana ambicija – želite mnogo stvari u isto vreme. Nova godina predstavlja novi početak samo ako vam je motivisanost velika: rešili ste da vežbate, da se hranite zdravije, da provodite više vremena s porodicom, da malo više štedite... Međutim, mnogo ciljeva rasipa pažnju i energiju. Umesto toga, dajte prednost jednom cilju i usredsredite se samo na njega. Budite iskreni prema sebi zbog čega vam je taj cilj važan i da li ste zaista spremni za promenu? Oni koji postavljaju jasne ciljeve i usmeravaju pažnju i energiju na njihovo ostvarenje, pronaći će više mogućnosti da to postignu - kaže Sandra Bjalac, psihoterapeut.

Za sve nedoumice u vezi emocija za koje vam treba savet ili konsultacija, naš gost Sandra Bjelac biće vam na raspolaganju 28. decembra od 15 do 16 sati putem telefona 011 442 03 07.

Tekst: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track