Besplatna edukacija trudnica o dojenju: Stručnjaci odgovaraju na sva pitanja o ishrani novorođenčeta
Foto: Shutterstock

važno

Besplatna edukacija trudnica o dojenju: Stručnjaci odgovaraju na sva pitanja o ishrani novorođenčeta

Vesti -

Najkompletnija edukacija o uspešnom dojenju održava se na samom početku Svetske nedelje dojenja, za sve mame iz Beograda, 01. avgusta uživo u UVC „Šumice“, a za mame iz ostatka Srbije i dijaspore onlajn putem YouTube kanala.

Besplatna edukacija dojenja u organizaciji portala za roditelje Dečji sajt, već osam godina se uspešno realizuje na radost trudnica iz cele Srbije. Broju od 11.000 uspešno edukovanih već 1. avgusta mogu da se pridruže buduće mame iz cele Srbije, ali i dijaspore.

Radionica uživo u UVC „Šumice“, imaće direktan prenos putem YouTube kanala organizatora kako bi podjednako kvalitetnu edukaciju dobile i mame koje nisu u prilici da dođu.

- Dojenje može da bude teško, ali ne mora. Izvesno je da od toga nema ničeg lepšeg, ni zdravijeg za vašu bebu - kaže Milena Popević, savetnica za dojenje.

dojenje, edukacija o dojenju, radionica o dojenju
foto: Privatna Arhiva

Ona će se družiti s budućim majkama na još jednoj radionici za podršku dojenju na kojoj će, između ostalog, govoriti i o nezi grudi. Savetnica za dojenje će pričati i o osetljivim bradavicama, mastitisu, dovoljnim količinama mleka, broju obroka, načinu pražnjenja grudi, ali i brojnim predrasudama vezanim za dojenje. Odvojiće i vreme da odgovori na sva vaša pitanja tako da će predviđena tri sata edukacije biti dovoljno da svaka mama spremno odgovori na izazove koje dojenje nosi.

Ukoliko vam je važno da uspešno dojite i svojoj bebi omogućite najzdraviju hranu, ne propustite druženje 1. avgusta od 13 do 16h. Prijavite se klikom na UŽIVO.

Oni koji će edukaciju pratiti online moći će putem četa da postavljaju pitanja predavačima. Da obezbedite svoje mesto, prijavite se klikom na ONLAJN.

Prenela: O.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track