Nakon svih ovih godina možemo samo da budemo prezadovoljni postignutim uspesima i nadamo se da ćemo nastaviti istim tokom u godinama pred nama, poručuju iz udruženja.

Udruženje Šansa za roditeljstvo proslavilo je danas sa prijateljima i saradnicima svoj osmi rođendan. Kad se preračuna, to je 96 meseci, 2920 dana, 70 000 sati, više od 4 miliona minuta provedenih sa parovima koji se bore za potomstvo. Kažu da je poslednjih par godina - proletelo.

- Naša posebna radost je što smo postali deo mnogobrojnih porodica i nastavićemo da pružamo nesebičnu podršku parovima i pojedincima koji se bore za potomstvo i nadamo se da ćemo biti njihova podrška do uspeha - izjavila je Marijana Arizanović iz udruženja.

Festival "Zajedno do cilja"

Udruženje Šansa za roditeljstvo godinama pruža iskustvenu, psihološku i organizuje stručnu pomoć ljudima kojima je vantelesna oplodnja jedina opcija za dobijanje potomstva.

img-0960.jpg
udruženje Šansa za roditeljstvo 
melisa, marijana i dragana, članice udruženjafoto: udruženje Šansa za roditeljstvo

- Već 12. oktobra organizujemo šesti internacionalni Festival potpomogngnute oplodnje pod sloganom "Zajedno do cilja", gde ćemo okupiti stručnjake iz mnogobrojnih zemalja Evrope, a sve iz sfere lečenja steriliteta - najavila je Marijana Arizanović.

Pripremila: N.L.