KAKO DA ZNATE KOJI JE NAJBOLJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu, OVO PREPORUČUJEM
Foto: kURIR TELEVIZIJA

KURIR TV

KAKO DA ZNATE KOJI JE NAJBOLJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu, OVO PREPORUČUJEM

Zdravlje dece -

Nakon uspešno održanih sajmova u Zemunu, Lazarevcu, Grockoj, na Savskom vencu i Zvezdari, sajam u Starom gradu će biti šesti u nizu opštinskih sportskih sajmova.

On će se planiranom dinamikom do kraja godine realizovati na teritoriji svih 17 beogradskih opština. Danas se održava u centru beograda.

Više o ovoj manifestaciji, za Kurir televiziju, rekao je Nebojša Jevremović, generalni direktor:

01:08

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!

- To je manifestacija koja obilazi svih 17 beogradskih opština, a danas se nalazimo na trgu Republike. Sajmovi sportova su namenjeni deci uzrasta osnovne škole, a osnovna ideja je da klubovi, odnosno sportske organizacije, ponude deci svoje mogućnosti. Danas se prezentuje dosta sportova, fudbal, košarka, kajaka, ženskog vaterpola koji je jako razvijen u ovoj opštini, pa do odbojkaških klubova i ostali.

Ukoliko dete nema zanimaciju za neki sport, Jevremović je otkrio kako da mu se ponudi nešto što bi ga zainteresovalo:

- U svakom detetu se nalazi ona osnovna iskra da želi fizičku aktivnost, a to pre svega, treba da shvate roditelji. Decu ne treba na silu terati da se bave nekim sportom, već treba sama da se opredele i nađu u nekom sportu. To naravno zavisi od uzrasta, uvek preporučujem da deca kada krenu u školu, počnu da se bave bazičnim sportom, odnosno plivanje, atletika, gimnastika... Tako će poboljšati svoju motoriku, a posle toga da se opredele za sportove po svom afinitetu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track