MAJA VOLK ZNA TAJNU DOBROG SEKSA: Zove se RUŽIČASTA SLAST i pruža VRHUNSKI UŽITAK
Foto: Profimedia

Afrodizijak

MAJA VOLK ZNA TAJNU DOBROG SEKSA: Zove se RUŽIČASTA SLAST i pruža VRHUNSKI UŽITAK

Ishrana -

Književnica Maja Volk u knjizi „Prirodni afrodizijaci ili kako pojačati natalitet u Srbiji“ otkriva recepte za bolji seks. Ima tu raznih, pikantnih specijaliteta, a mi smo za vas izdvojili jedan pod nazivom - ružičasta slast. Probajte ovaj koktel još večeras i vaša uspavana strast ponovo će da oživi...

Kako da napravite ružičastu slast?

Potrebno je: 3 šolje lubenice, 1 limun ili limeta, komad đumbira, nekoliko urmi, prstohvat cimeta Priprema Sve sastojke staviti u blender i blendirati jedan minut. Služiti sa kockama leda i plavim očima.

Probajte ovaj koktel još večeras
Probajte ovaj koktel još večerasfoto: Shutterstock

Šta su afrodizijaci?

Afrodizijak u suštini predstavlja sve što jača polni nagon ili vas uzbuđuje. Mnogi muškarci i žene su od početka vremena u potrazi za prirodnim afrodizijacima, agensima koji bude ili povećavaju seksualni nagon i želju. Stoga, afrodizijak je bilo koji psihički ili fizički stimulans, odnosno uticaj koji u vama budi ili pojačava libido, potenciju i želju za seksom.

Želju za seksom, pored mentalnih stimulansa koji su na vama lično, može da probudi i nešto što ćete pojesti, popiti ili pomirisati. Naša čula su izuzetno osetljiva, a dobar, prirodni arodizijak na pravi način će ih nadražiti i stimulisati. Afrodizijake možemo podeliti u tri kategorije: hranu, biljke (začine) i piće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track