NAJLEPŠA ŽENA SVETA PROGOVORILA O MENTALNIM PROBLEMIMA: Manekenka tvrdi da plače SVAKODNEVNO, pa otkrila da je UNIŠTENA iznutra!
Foto: Profimedia

potresno

NAJLEPŠA ŽENA SVETA PROGOVORILA O MENTALNIM PROBLEMIMA: Manekenka tvrdi da plače SVAKODNEVNO, pa otkrila da je UNIŠTENA iznutra!

Mentalno zdravlje -

Manekenka Bela Hadid (25) otkrila je da u poslednjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, pa progovorila o svom mentalnom zdravlju.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Naime, ona je svoje pratioce podsetila da društvene mreže ne prikazuju realan život, te je pozvala sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte da nisu sami. Bela je i ranije javno govorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojima se bori još od tinejdžerskog perioda, prenosi "Daily Mail".

Ona je napisala je da ju je na objavu podstakao video zapis pevačice Vilou Smit koja je govorila o nesigurnosti i teskobi, dodavši da su joj upravo pevačicine reči pomogle da se oseća "manje usamljeno".

- Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što treba da čuješ da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš - napisala je, između ostalog, manekenka.

Žan Pol Gotje, Bela Hadid
foto: Profimedia

Bela je istakla da mentalno zdravlje i ravnoteža u organizmu "nisu linearni" te ih je uporedila s rolerkosterom. Ona je podelila nekoliko saveta obožavateljima koji se bore sa sličnim mentalnim problemima.

- Želim da znate da uvek postoji svetlo na kraju tunela, a rolerkoster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Biće bolje - poručila je najlepša žena na svetu.

Bela je napisala i da se do sada više puta suočavala sa sličnim problemima i da zna da je moguće naučiti nositi se s boli ukoliko radite na sebi i provodite dovoljno vremena pokušvajući da otkrijete koji su to okidači i traume.

Kanski festival, Bela Hadid
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Daily Mail

Bonus video:

04:18

Marija Šerifović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track