Istanbul, Turska

Medipol Zdravstvena Grupa je donela u Tursku revolucionarnu tehnologiju MR-vođenog Fokusiranog Ultrazvuka (MRgFUS) za lečenje tremora. Po prvi put, ovaj savremeni tretman se primenjuje u novootvorenoj bolnici u četvrti Acıbadem na anadolijskoj strani Istanbula.

MRgFUS: Rešenje bez hirurške intervencije

Centar za Parkinsonovu bolest i Poremećaje Pokreta (PARMER), koji posluje u okviru Medipol Zdravstvene Grupe od 2018. godine, koristi metodu MRgFUS za lečenje esencijalnog tremora i Parkinsonove bolesti sa tremorom kao dominantnim simptomom. Ova metoda bez potrebe za hirurškom intervencijom i bez reza, bezbedna i sa korišćenjem savremene tehnologije, daje nadu pacijentima.

DSCF6861 (1) copy2.jpg
Promo 

Svetski stručnjak: Prof. dr Andres Lozano

Zahvaljujući potpisanom protokolu sa Medipol Zdravstvenom Grupom, Prof. dr Andres Lozano, bivši šef Odeljenja za Neurohirurgiju na Univerzitetu u Torontu, pridružio se timu PARMER u regionalnoj bolnici Medipol Acıbadem. Prof. dr Lozano je istakao obećavajuće rezultate MRgFUS-a u lečenju tremora. On je rekao “Sa MRgFUS-om postižemo veoma zadovoljavajuće rezultate u lečenju tremora”. Ova metoda lečenja, bez potrebe za hirurškom intervencijom, bez reza, bezbedna i sa korišćenjem savremene tehnologije, koristi visoko energetske ultrazvučne talase za deaktiviranje ciljanog regiona u mozgu pod kontrolom MR-a."

Revolucija u lečenju tremora: MRgFUS

MRgFUS je neinvazivna i bezbedna metoda, njenom primenom primećuje se kliničko poboljšanje. Pošto nema hirurgije, ne postoji rizik od krvarenja ili infekcije. Takođe, pošto se ne interveniše van ciljanog područja, druge oblasti mozga se ne oštećuju. Nakon MRgFUS tretmana, pacijenti su sposobni da obavljaju jednostavne radnje u svakodnevnom životu.

MRI_Room_Final_01.jpg
Promo 

Savremena tehnologija sa preciznim lečenjem

MRgFUS je tehnologija koja proizvodi dovoljno snažne ultrazvučne talase da prodiru kroz lobanju. Zasebna 1024 ultrazvučna talasa, fokusirana sa visokom preciznošću pod MR kontrolom , usmeravaju se ka određenom cilju. Primjenjuje se u različitim poremećajima tremora, posebno u esencijalnom tremoru i Parkinsonovoj bolesti. Procena pogodnosti za tretman se vrši uzimajući u obzir tip, stepen tremora i opšte zdravstveno stanje pacijenta. Takođe je potrebno i skeniranje pomoću kompjuterizovane tomografije (CT).

Medipol Zdravstvena Grupa: Globalni lider u zdravstvu

Medipol Zdravstvena Grupa, od 1992. godine, posluje u Turskoj sa 10 opštih bolnica, 2 stomatološke bolnice i 2 Univerziteta. Nudeći visokokvalitetne zdravstvene usluge na međunarodnom nivou, orjentisana prema pacijentu, nastavlja da bude prepoznatljiv institut. Pod nazivom Medipol Global, grupa ima predstavništva u mnogim zemljama, pružajući mogućnost besplatnog drugog medicinskog mišljenja, online konsultacija sa stručnjacima u Turskoj i pristup svim potrebnim podrškama tokom lečenja.

Acıbadem.jpg
Promo 

Globalne usluge sa Predstavništvima

Sa predstavništvima u zemljama poput Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Mongolije, Velike Britanije, Uzbekistana, Kazahstana, Azerbejdžana, Gruzije, Rumunije, Bugarske, Alžira... grupa uspešno leči desetine hiljada pacijenata godišnje. Sa izuzetnim uspehom u neurohirurgiji, medikalnoj onkologiji, radijacionoj onkologiji i hematologiji u lečenju tumora, transplantaciji organa, pedijatrijskoj hematologiji i onkologiji, kardiovaskularnoj hirurgiji, vantelesnoj oplodnji i ortopediji, prima pacijente iz 150 zemalja sveta.

Kontakt informacije Predstavništva Medipol Global u Beogradu:

• E-mail: belgrade@medipol.com.tr

• Telefon: +381 66 8081521

• Adresa: Kneza Miloša 19., Beograd, Srbija

Link za Prijavu:

Za besplatno drugo medicinsko mišljenje stručnjaka izTurske, molimo Vas da koristite navedene kontakt informacije.

Kontaktirajte Medipol Zdravstvenu Grupu da biste se upoznali sa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama i modernom medicinskom tehnologijom!

Promo