Uvek želite da budete u toku što se tiče lokacije vaše dece, a isto tako i ljubimca. Vaša briga gde se vaše dete nalazi kada izađe iz škole je potpuno razumljiva u ovo vreme. Naravno, neka vaše dete bude upoznato sa tim, jer to radite radi predostrožnosti. Što se tiče vašeg ljubimca, često vam se desi da negde zaaluta, a biće vam mnogo lakše ako možete da ga pratite. Šta vam je za to potrebno, a da je praktično? Za lak pronalazak koritite ovaj mini lokator!

Povežite lokator sa svojim mobilnim telefonom preko Bluetooth-a i uvek možete biti upućeni u lokaciju. Praktični lokator možete ubaciti i u svoju torbu, novčanik ili kofer kako biste ih dodatno obezbedili. 

1. mini lokator.jpg
Promo 

Lokator se uključuje pritiskom na dugme u dužini od tri sekunde, a gasi se pritiskom na dugme u dužini od pet sekundi. Oba postupka potvrđuje dvostruki zvučni signal. Lokator možete upariti sa telefonom sa IOS operativnim sistemom čija je verzija od 7.0 pa naviše, ili sa Android telefonima čija je verzija operativnog sistema iznad 4.4.

Olakšajte svoju svakodnevicu i rešite se stresa uz pomoć praktičnog GPS lokatora!

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 960 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova. 

Promo