Magazin „Lepa&Srećna“ sada već tradicionalno organizuje šestu konferenciju pod nazivom „Zdravlje žena Srbije“, koja okuplja istaknute stručnjake iz oblasti medicine. Ove godine fokus je na prevenciji i lečenju karcinoma dojke.

Konferencija „Zdravlje žena Srbije“ održava se u četvrtak, 10. oktobra, u hotelu „Mona Plaza“ u Beogradu, a partneri ovog projekta su kompanije „Galenika a. d.“, „Astra Zeneca“ i „WMG Fondacija“.

Cilj konferencije je podizanje svesti o značaju rane dijagnostike, preventivnih pregleda i sveobuhvatnog pristupa lečenju karcinoma dojke. Događaj će okupiti vodeće stručnjake iz medicine, predstavnike zdravstvenih ustanova, farmaceutskih kompanija i nevladinih organizacija, sa zajedničkim ciljem razmene znanja, iskustava i najboljih praksi u prevenciji i lečenju ove bolesti.

U tri panela učesnici će imati priliku da diskutuju o ključnim temama vezanim za edukaciju, o redovnim skrining pregledima, pružanju iskustvene pomoći obolelima i ulozi društva u podršci ženama koje se bore sa ovom bolešću. Poseban fokus biće na faktorima rizika, zlatnim standardima u dijagnostici i najsavremenijim pristupima lečenju karcinoma dojke, uključujući genetske predispozicije i uticaj hormonskih terapija. Takođe, razgovaraće se o holističkom pristupu prevenciji i lečenju, uz naglašavanje značaja psihološke podrške, zdravog načina života i integracije alternativne i konvencionalnih terapija.

Konferencija „Zdravlje žena Srbije“ u organizaciji magazina „Lepa&Srećna“ održaće se u četvrtak, 10. oktobra, u hotelu „Mona Plaza“, Cara Uroša br. 62–64, Beograd, sala Gornji Dorćol, s početkom u 10 časova.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj važnoj konferenciji i saznaju više o najnovijim dostignućima u prevenciji i lečenju karcinoma dojke.

Ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu putem REGISTRACIJE NA LINKU, s obzirom na to da je broj mesta ograničen!

WMG fondacija, uz partnersku podršku kompanije Wireless Media Group, pokrenula je projekat „Prevencija kao garancija“ s ciljem podizanja svesti javnosti o važnosti preventivne zdravstvene zaštite u očuvanju javnog zdravlja i poboljšanju kvaliteta života. Zajedno možemo doprineti zdravlju žena u Srbiji!

Promo