Prevencija je važna za svakog muškarca iznad 50 godina. Svi muškarci izloženi su riziku da dožive neprijatnosti vezane za prostatu, iz prostog razloga što je svi muškarci imaju. Nakon 50. godine ona se povećava i izaziva poremećaje urinarnih funkcija i iako je to uobičajeno stanje, samo polovini muškaraca sa tegobama je potrebno lečenje, u ostalim slučajevima praćenje je sasvim dovoljno.


Poremećaji mokrenja su prvi znak koji muškarcu govori da konsultaciju sa urologom ne treba da odlaže. Česti nagoni za mokrenjem, noćni nagoni, otežan mlaz urina, osećaj kao da ne može da se izbaci sav urin su među najčešćim simptomima. Zbog toga se preporučuje preventivni pregled bar jednom godišnje. Njegova svrha je da ustanovi tip promene – benigna ili maligna, jer rak prostate često nema simptome.


Laser Med je specijalizovana ordinacija iz oblasti urologije, s posebnim akcentom na probleme s prostatom. Ima napredne mogućnosti kako za dijagnostiku, tako i za lečenje.


U slučaju benigne promene /adenoma/ prostate - laserska operacija Tulijumom od 200 vati je odlično rešenje. Ovaj laserski sistem poseduje najveću snagu i preciznost što znači - najbolji postoperativni rezultati. Intervencija je brza i maksimalno bezbedna. Mokrenje ponovo biva bez poteškoća i sa jakim mlazom, kao što je bilo u mladosti.


U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.


LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357
mob. 069 5 357 357
www.lasermed.rs

Picture3.jpg
Promo 

Promo