Uz ovaj trik imaćete definisane ruke uz malo napora: Možete ga praktikovati čak i dok radite
Foto: Shutterstock

spremni za leto

Uz ovaj trik imaćete definisane ruke uz malo napora: Možete ga praktikovati čak i dok radite

Fitnes -

Ako niste neko ko previše voli da ide u teretanu, ali želite da postignete malo više definicije na rukama, imam odlične vesti - unošenje ove jedne jednostavne promene u svoju rutinu će vam pomoći da uradite upravo to. Ovaj tip vežbi možete raditi i kod kuće bez potrebe da idete u teretanu ili na grupne treninge.

Štaviše, uz ovaj trik ne morate čak ni da radite vežbe za ruke kod kuće – barem ne na tradicionalan način. Možete obavljati svoju dnevnu rutinu i tonirati mišiće nadlaktica. Na koji naičin? Korišćenjem tegova za zglobove.

Definišite mišiće i dok radite

Sve što treba da uradite je da nosite tegove za zglobove dok se bavite svakodnevnim aktivnostima, a kao efekat dobićete vežbanje ruku.

Čak i kada samo sedite za stolom, ako dosta pomerate ruke čak i kada samo kucate po tastaturi, ova vrsta tegova će "raditi svoj posao". Svrha tegova za zglobove je da povećaju korist od svakog pokreta ruku, bez obzira koliko mali bio, a uz pomoć dodatne težine.

Uz ovaj trik imaćete tonirane mišiće ruku bez mnogo napora
Uz ovaj trik imaćete tonirane mišiće ruku bez mnogo naporafoto: Shutterstock

Možete nabaviti različite težine u zavisnosti od konstitucije vašeg tela. Ako želite, uvek možete postepeno povećavati težinu.

Vežbajte noge i zadnjicu umesto tricepsa i bicepsa

Takođe, možete postaviti tegove za gležnjeve iznad gležnjeva da biste trenirali zadnjicu i noge. Važno je samo znati da će za vidljive rezultate biti potrebno vreme, jer su mišići na zadnjici, butinama i listovima znatno veći od onih na rukama i zbog toga im je potrebno duže da postanu definisani.

Prenela: O.M.

(izvor: glamourmagazine.cok.uk/Zdravlje.kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track