Aromatična salata od leblebije i pasulja: Recept nutricioniste idealan za vrele dane
Budući da sadrži veliku dozu biljnih proteina, ova aromatična salata od leblebija i pasulja odličan je izbor za sve vegane, savetuje na svom blogu Tatjana Popović, health coach i nutricionista. Poseban šmek pruža joj fantastična kombinacija mirođije, badema i limunovog soka. Možete je jesti za ručak ili večeru, sigurno će vas zasititi.
Aromatična salata od leblebije i pasulja
Potrebno vam je (za 4-6 porcija)
Priprema
Skuvajte pasulj i leblebiju prema uputstvima sa pakovanja. Možete da koristite pasulj i leblebiju iz konzerve, ali ih pre upotrebe isperite i dobro ocedite. Sipajte sve sastojke u veliku posudu, te ih dobro promešajte. Prilagodite začine po ukusu. Servirajte dobijeno jelo uz bebi miks salatu i avokado. Poslužite i uživajte.
Izvor: https://totallywellness.rs/Zdravlje.kurir.rs