EKSTREMNE FITNES RUTINE KOJE PRAKTIKUJU POZNATI: Dženifer Lopez se kune u kardio trening i tegove, a Kejt Hadson u ples i jogu
Foto: Profimedia

Sve za lepotu

EKSTREMNE FITNES RUTINE KOJE PRAKTIKUJU POZNATI: Dženifer Lopez se kune u kardio trening i tegove, a Kejt Hadson u ples i jogu

Fitnes -

Poznati po mnogo čemu odskaču od „običnih smrtnika“ pa nema razlike ni kada je u pitanju rutina vežbanja. Holidudski standard lepote, večne mladosti i besprekorne figure ne štedi ni žene ali ni muškarce iz vrha svetskog šou biznisa. Dok neki posežu za estetkim korekcijama kako bi izgledali savršeno, drugi se podvrgavaju strogim dijetama i rigoroznim planom vežbanja. Evo kakve su fitnes rutine poznatih.

Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson oduvek je bila strasno zaljubljena u sport, a danas ima svoj brend sportske odeće. Nakon rođenja drugog deteta 2011. godine, ova uspešna holivudska dama odlučila je da se vrati u formu rekordnom brzinom – pa je vežbala šest sati dnevno! Njena fitnes rutina se sastoji od kombinacije kardio vežbi i joge za snagu.

Iako više ne provodi pola dana u teretani, i dalje svaki dan provodi tri sata u različitim vrstama treninga. Tako tokom nedelje kombinuje časove plesa, jogu, kardio i treninge, a sve kako bi se pohvalila linijom koja je obara s nogu i u njenoj 5. deceniji života.

Kris Prat

Ovaj glumac je prošao kroz razne faze kada je u pitanju izgled – od popularnog "lošeg momka" do izvajanog tela superheroja. Naime, za ulogu u filmu „Čuvari galaksije” morao je da smrša oko 25 kilograma za šest meseci, pa su mu treninzi, najblaže rečeno, postali intenzivni. Da bi se oslobodio masnih naslaga, Kris je praktikovao jogu i dizao tegove, i imao je duge sesije kardio treninga. Takođe, vežbao je kao da se sprema za takmičenja u triatlonu – svakog dana u nedelji. Danas je njegovo telo san mnogih žena.

Dženifer Lopez

Najpoznatija latino diva na svetu, odavno je poznata kao veliki ljubitelj fitnesa i ekstremnih rutina vežbanja. Džej Lo voli da pokaže svoje zategnuto telo na društvenim mrežama i definitivno nema čega da se stidi – izgleda kao da je najmanje 30 godina mlađa.

Naime, Dženifer ne pije alkohol, svaki dan spava najmanje osam sati, a svakodnevno ima privatne treninge koji uključuju plesni kardio trening za kondiciju i vežbe snage sa tegovima, čemu može da zahvali svojim savršeno definisanim trbušnjacima.

Zac Efron

Poznati glumac i pevač se proslavio u "Srednjoškolskom mjuziklu" a iako je zahvaljujući svom lepom licu oduvek bio seks idol, danas izgleda muževnije i seksipilnije nego ikada. Naime, kako je odrastao, Zac je postajao sve više opsednut svojom definicijom tela i mišića – koja je danas besprekorna.

Danas Zac ovako vežba svakog dana u nedelji, a njegov privatni trener sastavlja posebne setove vežbi zasnovanih na vežbama ravnoteže, snage i izdržljivosti. Glumac često vežba dva puta dnevno, ukupno oko 4 sata, kako bi njegovo telo izgledalo kako izgleda – savršeno.

Kloe Kardašijan

Kloe su dugo vremena nazivali "ružnim pačetom" klana Kardašijan i zbog toga je njena psiha ozbiljno patila. Zato je odlučila da stane tome na kraj i potpuno transformiše svoje telo. U teretanu je išla dva puta dnevno – sat vremena intenzivnog kardio treninga ujutru i dva sata treninga snage popodne. Osim toga, promenila je ishranu, i danas izgleda božanstveno. Toliko dobro da mnogi misle da deo njene transformacije ne bi mogao da se desi bez intervencije estetske hirurgije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track